hero8_nm-8103184

Spårare

Avdelningen Tofflan

Spårare 8–9 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat.

Du lär dig något nytt nästan varje dag i Scouterna, det är alltid roliga saker men ibland är de också väldigt bra att kunna. Som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova på allt på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i patruller, små grupper där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

Tofflan är Bankeryds scoutkårs spåraravdelning för scouter i årskurs 2 och 3. Vi träffas varje tisdag mellan 18.30 och 20.00.

Avdelning Tofflan består av ca 20 glada spårarscouter som är mycket ute i skog och mark. Förutom tisdagsträffarna så har vi hajk en eller två gånger per termin.

Årets höjdpunkt brukar vara sommarlägret som vi strävar efter att så många som möjligt av våra scouter kan följa med på.

På våra träffar sysslar vi med samarbetsövningar, knopar, hantverk, lekar, sjukvård, natur och mycket annat. Vill du veta mer eller anmäla dig, hör av dig till någon av ledarna nedan.

Här finns kompletterande information om de distansuppgifter som skickats ut.

Ledare på avdelningen Spårare

Julia Ödman

Ledare Spårarna
Mobil: 070-3834006

Ulrika Hiscoke

Ledare Spårarna
Mobil: 070-7149299